Mpm MKO-01 Instrukcja Użytkownika Strona 9

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 8
9
PL
Wymieszaćpieprzz czosnkiem itak przygotowanąmieszanką smarujemyobustronnie
steki. Pozostawić na 2 godziny w temperaturze pokojowej. Położyć na ruszcie niskim
ipiecwtemperaturze200°Cprzez20-40minut.
ORIENTACYJNE TEMPERATURY I CZASY
OBRÓBKI CIEPLNEJ DLA NIEKTÓRYCH POTRAW
Temperatura Rodzaj żywności Ilość/waga
Czas obróbki
w min.
220º C cały kurczak 1680g 60
220º C kotlety wieprzowe 373g 10-20
220º C udka kurze 8 porcji 30
250º C ryba 10 porcji 25
200º C ciasto z owocami 520g 35
200º C babka drożdżowa 656g 45
250º C ziemniaki 373g 30
170º C rozmrażanie zal. od ilości
Przeglądanie stron 8
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag